Ventilatie Comfort System Plus

Dit Vraaggestuurd Natuurlijk Ventilatiesysteem ventileert geheel volgens de principes van Systeem C en zorgt op die manier voor een gezond binnenklimaat en een aanzienlijke energiewinst, zonder dat de gebruiker ook maar iets hoeft te doen. De combinatie van een minimale investering, compacte afmetingen, installatiegemak en het strakke design maakt van het Duco Comfort (Plus) System hét renovatie- en nieuwbouwsysteem bij uitstek.
Het Duco Comfort System werkt automatisch, en zorgt voor een natuurlijke luchttoevoer via zelfregelende ventilatieroosters in de gevel en een centrale, mechanische afvoer van vervuilde en/of vochtige lucht via de DucoBox. En dit 24 uur per dag.
De vraag naar ventilatie wordt standaard bepaald op basis van meting van de luchtkwaliteit (CO2) in de woonkamer en het relatieve vochtigheidsgehalte (RH) in de badkamer. De bewoner kan eveneens opteren om al dan niet een CO2-sensor in de slaapkamer(s) te plaatsen. Deze manier van ventileren zorgt op een natuurlijke manier en met maximale energiebesparing voor een optimaal eindresultaat. Dit systeem voldoet aan Ecolabel B.

Tonen als
Sorteren op
Aantal per pagina
Producten 1 tot 4 van totaal 16

Basispakket Duco Comfort Plus System/Duco-

453,15 excl. BTW

548,31 incl. BTW

Stuk

Bedieningsschakelaar-RF/230V

88,09 excl. BTW

106,59 incl. BTW

Stuk

Bedieningsschakelaar-RF/BAT

49,17 excl. BTW

59,50 incl. BTW

Stuk

Bedieningsschakelaar-Wired/24V

99,46 excl. BTW

120,35 incl. BTW

Stuk

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.