Ventilatie Tronic System

Een gezond, comfortabel én energiezuinig binnenklimaat in nieuwbouwwoningen: met dat doel voor ogen werd het DucoTronic (Plus) System ontwikkeld. Dit Vraaggestuurd Natuurlijk Ventilatiesysteem, dat functionaliteit, esthetiek en energiezuinigheid samenbrengt, zet de standaard voor ventilatie in nieuwbouwprojecten.
Het DucoTronic (Plus) System onderscheidt zich van de rest door gebruik te maken van elektronisch gestuurde toevoerroosters, op basis van het gemeten CO2-gehalte. Zo wordt er enkel geventileerd waar en wanneer dat nodig is én in de juiste hoeveelheid, aangezien de elektronisch gestuurde roosters zich automatisch openen of sluiten naar gelang de ventilatiebehoefte. Dat zorgt voor een optimale energiebesparing.
De vraag naar ventilatie wordt standaard bepaald op basis van meting van de luchtkwaliteit (CO2) in de woonkamer en het relatieve vochtigheidsgehalte (RH) in de badkamer aan de hand van regelkleppen (CO2Regelklep en Vocht Regelklep). Voor een optimale energiebesparing kan er ook optioneel een CO2Ruimtesensor in de slaapkamer(s) geplaatst worden. Dit systeem voldoet aan Ecolabel B.

Tonen als
Sorteren op
Aantal per pagina
Producten 1 tot 4 van totaal 22

Basispakket Duco Comfort Plus System/Duco-

€ 484,19 excl. BTW

€ 585,87 incl. BTW

Stuk

Bedieningsschakelaar-RF/230V

€ 94,12 excl. BTW

€ 113,89 incl. BTW

Stuk

Bedieningsschakelaar-RF/BAT

€ 52,22 excl. BTW

€ 63,19 incl. BTW

Stuk

Bedieningsschakelaar-Wired/24V

€ 106,27 excl. BTW

€ 128,59 incl. BTW

Stuk

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.